L O I M U L U O N T O 
HYVINVOINTIA LUONNOSSA


Hyvinvointia luonnossa!

Luonnossa kulkiessasi on hyvä hetkeksi pysähtyä, olla hetki hiljaa ja huomata kaikki se mitä ympärilläsi on. Näin luonto tulee sinua lähelle - huomaat sen, luonnossa on hyvä olla! Kävelyllä!

Luontoympäristössä kävely, rauhalliseen tahtiin, rauhoittaa mielen jolloin luovuus pääsee esille. Monesti pulmat saattavat aueta pienelläkin luontokävelyllä - kannattaa kokeilla!

Reippaampi kävely kohottaa sykettä ja nostaa siten kuntoasi. 

Kävely tuo hyvinvointia!


Ajankohtaiset kurssit!

Kädentaitoja 2024Loimuluonnon ohjaaja

Markku Kuittinen

Luonto-ohjaaja, yhteisöpedagogi,

puuseppä

0452628101

Loimuluonto

Y-tunnus 2273183-2
Kädentaitoja!

Puun vuoleminen on rentouttavaa tekemistä. Tuoreen puun vuoleminen on kevyttä ja helppoa. Puun luonnolliset muodot inspiroi veistäjää yksilöllisiin muotoihin, joita et löydä mistään muualta.

Veistely ohjaa keskittymään hetkeen!


Puulusikka! 

Puulusikan tai muun pienesineen veistäminen tuoreesta puusta on yllättävän mukavaa puuhaa. Kun työstettävä puu ja vuolemiseen käytettävä puukko tulee veistäjälle tutuksi jolloin - luovuus pääsee esille!
Grönlantilaismela! 

Omaan käteen sopiva, itse tehty grönlantilaismela on hieno ja arvokas käyttöesine. Kotimaisesta kuusesta veistetty mela on kevyt ja tuntuma melontaan on mukava.
Perinnejousi!

Jalopuusta itse veistetty pitkäjousi vie ajatukset kauas menneeseen. 

Jousiammunta ilman tähtäimiä kehittää kadonnutta, luonnollista vaistoasi.
Kävelysauva!

Kevyt kävelysauva veistetään tuoreesta puusta. Omaan käteen sopivasta sauvasta saat oivallisen "kaverin" retkillesi.loimuluonto@gmail.com
facebook.com/loimuluonto